Дитячий медичний центр у Харкові «Бебі-доктор»

У зв’язку з ремонтом нового приміщення наші спеціалісти проводять прийом за адресою: Харків, вул.23 Серпня, 34, МЦ «Пульс Медика»

  • Багаторічний досвід фахівців нашого центру
    У нас працюють лікарі з досвідом роботи 8-20 років
  • Використання прогресивних технологій
    Результати діагностики: максимально швидко і точно
  • Ефективні методики лікування
    Індивідуальні програми моніторингу дитячого здоров'я

Вітаємо, дорогі матусі й татусі!

Ми раді вітати Вас на сторінках сайту медичного центру в Харкові «Бебі-доктор». Тут Ви дізнаєтеся, як виростити дитину здоровою, отримаєте відповіді на Ваші запитання. У разі необхідності Ви можете звернутися в наш центр або викликати лікаря додому. Піклуючись про підтримку високого професійного рівня, ми постійно стежимо за останніми досягненнями в педіатрії. Вся надана на сайті інформація ґрунтується на сучасних знаннях і нашому багаторічному практичному досвіді. Наша мета - створення педіатричної служби вищого рівня.

Тому що професійний рівень лікарів дитячого медцентру в Харкові «Бебі-доктор» відповідає Вашим очікуванням

У своїй практиці ми користуємося тільки найсучаснішими рекомендаціями американської і європейських педіатричних асоціацій, міжнародних консенсусів та експертів. Ми щодня вивчаємо актуальні публікації в передових медичних виданнях. Ми постійно відвідуємо конференції та семінари. У нас дуже глибокі теоретичні знання і багатий практичний досвід.

Тому що ми не просто лікуємо захворювання - ми допомагаємо Вам ростити здорових дітей

Для досягнення цієї мети необхідно йти важким шляхом кропіткої теоретичної і практичної роботи. Профілактичний напрям займає велику частину нашої діяльності. Наприклад, вивчення спадковості, попередження ангін, аденоїдитів, кетоацидозів («ацетону»), бронхіальної астми та іншої патології. Сюди ж входять рекомендації з раціонального харчування, фізичного розвитку, вакцинації. Абонементна форма оплати дозволяє все це робити не озираючись на фінанси.

Тому що в дитячому медцентрі в Харкові «Бебі-Доктор» комфортні умови і доброзичливе ставлення

Звертаючись до дитячого медцентру в Харкові «Бебі-доктор», Ви можете бути впевнені, що отримаєте відповіді на всі Ваші питання. Ви можете розраховувати на надання кваліфікованої допомоги та на ввічливе і доброзичливе ставлення. З перших хвилин перебування в нашому центрі батьки набувають впевненості, що їх діти в надійних руках. Ми дбаємо про те, щоб усі надані послуги були на найвищому рівні.

Екстрений випадок

Ми створили інформаційний розділ про екстрені випадки з описом симптоматики, щоб батьки могли швидко розпізнати причину і своєчасно звернутися за кваліфікованою допомогою ...

У МЦ «Бебі-доктор» представлено широкий спектр послуг

Главная

Консультації спеціалістів

Ми лікуємо гостру і хронічну патологію

Щеплення (вакцинація)

Планові і сезонні, реакція Манту

Ортопедія-травматологія

Прогресивні технології і професіоналізм

Неврологія

Тільки ефективні методики

Хірургія одного дня

Амбулаторна хірургія: безпечно та безболісно

Оформлення медичних довідок

Scroll to top